Üniversitemiz Varto İlçesinde “Organik Arıcılık Eğitimi” Gerçekleştirdi

13.12.2023 17:44

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi Varto İlçesinde “Organik Arıcılık Eğitimi” gerçekleştirdi. Eğitime Varto Kaymakamı Musa Ayyıldız, TKDK Muş İl Koordinatörü Bünyamin Süne, DAKA Muş Yatırım Destek Ofisi İl Koordinatörü Fuat Özkan, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü Arş. Gör. Mustafa Güneşdoğdu,    dernek yönetim kurulu üyeleri ve arı yetiştiricileri katılım sağladı.

Varto İlçesinde ikamet eden yerli arıcılara yönelik eğitimde konuşan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Hayvansal Üretim ve Teknolojileri Bölümü Arş, Gör. Mustafa Güneşdoğdu, desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican’a ve Rektör Yardımcısı ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ’a teşekkürlerini iletti.

Eğitim katılım belgelerinin dağıtımı ve toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.